Prima pagina » Despre noi

Despre noi

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate, dragostea nu pizmuieste, dragostea crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragoastea nu moare niciodata."
Epistola lui Pavel catre Corinteni

sr1
sr2

In numele acestui sentiment din puterea caruia se naste totul si se genereaza toate creatiile universului ne desfasuram noi activitatea cei de la Cherry Accessories.
Spiritul tanar si deschis catre idei inovatoare reprezinta amprenta echipei noastre pe piata produselor destinate nuntilor si botezurilor. Incercand mereu sa imbunatatim calitatea ofertei noi importam mare parte din produsele pe care vi le oferim din Belgia, Italia si Spania.
De asemenea, ne punem forta imaginatiei si puterea creatoare in slujba Dvs. pentru a realiza obiecte remarcabile pentru cizelarea ce tinde spre perfectiune.
Din fericire, gama vasta a produselor noastre depaseste aria accesoriilor de evenimente incluzand si cadouri ingenioase atat elegante cat si hazlii care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.
Speram ca eforturile noastre de a revolutiona piata accesoriilor de nunta si botez sa fie motivele pentru care Dvs. sa ne acordati votul increderii si va asiguram ca nu veti simti gustul dezamagirii pentru ca avem bineinradacinata seriozitatea cu care trebuie sa tratam orice comanda.

Fotografiile produselor sunt realizate de noi, in studioul propriu.

Mereu in slujba Dvs. si a bunului gust,
Echipa Cherry Accessories

Preluare comenzi telefonice
Luni – Duminica: 10:00 – 18:00
0724 968 285
0766 250 294

Email: comenzi@cherryaccessories.ro

Atelier de Creatie Cherry Accessories
Vrei sa iti ridici comanda direct din showroom?
Program de lucru: L-V 10:00 – 18:30,
S 10:00 – 14:00

Pentru vizite, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va confirma disponibilitatea si pentru a programa o intalnire!

Adresa Cherry Accessories
Str. Negoiu nr. 7 (zona Piata Alba Iulia – Bd. Decebal), Sector 3, Bucuresti